Om Dinbane

Dinbane drives av Mats Bentzen. Mats er grafisk designer og gjør alt det grafiske på banene. I tillegg er han banedesigner og altmuligmann. Han testet diskgolf for første gang for 20 år siden og har siden spilt og studert nærmere 100 baner på flere kontinenter og er alltid på utkikk etter den spennende kastelinja. I tillegg er han utdannet diskgolftrener som du kan møte i Ekeberg Sendeplateklubb i Oslo.

I tillegg til Mats kobles det på et team av samarbeidspartnere når det skal bygges en bane. Hvor stor gjeng det blir avhenger av hvor stort omfang banen har og hvilke behov som trengs. 

Dinbane har vært involvert i mange baner. Alt fra verdensklassebaner (Krokhol, Udisc 2023) og verdens mest spilte bane (Ekeberg Frisbeegolfbane) til små skolebaner for elever og familier. Selv om banene har ulik størrelse og vanskelighetsgrad, legger vi vår sjel i at håndverk, design, kundeservice og utstyr er på topp. Velger du en bane fra Dinbane skal føle deg trygg.

Baneprosjekter

Vi har vært involvert i mange diskgolfbaner. Trykk på banene under for å lese litt mer om dem.

Grow your business.
Today is the day to build the business of your dreams. Share your mission with the world — and blow your customers away.
Start Now