Ekeberg Frisbeegolfbane
Hva
Norges første frisbeegolfbane
Verdens mest spilte frisbeegolfbane
Bygget
1984
Hva har vi bistått med
Grafisk design
Banedesign
Banebygging
Ekeberg frisbeegolfbane ble etablert av Pancake Circle Ltd. Lørenskog Frisbeeklubb 1984. Den ligger i et område som er til fri bruk for alle, og årtusenskiftet besto banen av ni hull. Den ble så utvidet til tolv og siden atten hull i 2004. Pancake står for drift av banen sammen med Ekeberg Sendeplateklubb. Ekeberg Sendeplateklubb driver regelmessig aktivitet på banen med ukentlig turnering (Onsdagsgolfen), og treninger i sommerhalvåret.

Banen har vært redesignet en rekke ganger og i 2019 og 2021 ble den redesignet for å øke sikkerheten for spillere og brukere av området. Diskgolf har blitt mer og mer populært de siste ti årene og da Norge ble nedstengt pga Corona, opplevde banen enda en oppsving i antall brukere. Banen var i flere år den mest spilte banen i verden med ca 40.000 registrerte runder i Udisc.

Under redesign av banen bisto Dinbane med ny grafisk profil. Det grafiske uttrykket med de gamle kartene skal gjenspeile banens alder og tradisjoner som landets første frisbeegolfbane. Vi har også bistått med design av nye hull og etablering av disse.
Bilde av teeskiltet til hull 1 på Ekeberg FrisbeegolfbaneBilde av opplysningsskilt på Ekeberg FrisbeegolfbaneBilde av teeskiltet til hull 16 på Ekeberg FrisbeegolfbaneBilde av infoskiltet på Ekeberg Frisbeegolfbane
Grow your business.
Today is the day to build the business of your dreams. Share your mission with the world — and blow your customers away.
Start Now