Føyka Frisbeegolfbane
Hva
En kort og hyggelig diskgolfbane på anlegget til Asker Skiklubb
Bygget
2022
Hva har vi bistått med
Grafisk design
Banedesign
Føyka er et stort idrettslag med mange anlegg og idrettsgrener. De ønsket en diskgolfbane rundt anlegget sitt. Her er det sykkeltraseer, hoppbakker, fotballbaner og andre aktiviteter å ta hensyn til.

Sammen med Føyka Skiklubb la vi en plan for antall hull og spennende bruk av området uten at det gikk på bekostning av sikkerheten. Resultatet ble en hyggelig bane som kan passe for alle. Det er relativt korte hull, men banen har høydeforskjeller og varierte linjer som gir mange typer utfordringer. 

Dinbane har levert grafisk design, banedesign og utstyr til banen. På denne banen var det viktig å ivareta sikkerheten til alle brukere av området. Samtidig var det viktig å utnytte områdets muligheter for spennende linjer oppover, nedover og i skog. 
Bilde av teeskiltet til hull 1 på Føyka DiskgolfbaneBilde av teeskiltet til hull 3 på Føyka DiskgolfbaneBilde av teeskiltet til hull 7 på Føyka DiskgolfbaneBilde fra Hull 5 på Føyka Diskgolfbane
Grow your business.
Today is the day to build the business of your dreams. Share your mission with the world — and blow your customers away.
Start Now