Krokhol Disc Golf Course
Hva
Norges beste diskgolfbane
Verdens beste diskgolfbane
Bygget
2018
Hva har vi bistått med
Grafisk design
Banedesign
Webdesign
Krokhol er Norges beste diskgolfbane og ble i 2024 kåret til verdens beste bane. Kåringen ble gjort av UDisc blant de over 15.000 banene som finnes i verden. 

I 2023 arrangerte ble det arrangert Eurotour på banen. Da kom det meste av verdenseliten til Norge for å måle krefter på Norges gallionsfigur innen diskgolf. Tilbakemeldingene fra utøverne var at det var en utrolig flott og spennende bane. 

Dinbane har levert grafisk design til Krokhol. Det betyr grafikk til teeskilter, infoskilter og annen skilting på banen. I tillegg har vi levert design til bygget og området rundt hull 1 på Gold. Det er mange kommende prosjekter som står i kø på diskgolfanlegget, og det er en ære å få jobbe med en så dedikert gjeng som hver dag gjør Krokhol Disc Golf Course til en enda bedre og vakrere bane.  

Dinbane har også designet og programmert nettsiden til Krokhol. Du kan se den på www.krokholdgc.no
Bilde av teeskiltet til hull 4 på Krokhol Disc Golf Course - Gold layoutBilde av teeskiltet til hull 5 på Krokhol Disc Golf Course - Blue layoutBilde av teeskiltet til hull 14 på Krokhol Disc Golf Course - Gold layoutBilde av teeskiltet til hull 14 på Krokhol Disc Golf Course - Blue layout
Grow your business.
Today is the day to build the business of your dreams. Share your mission with the world — and blow your customers away.
Start Now