Lambertseter Diskgolfbane
Hva
En diskgolfbane i rundt anlegget til Lambertseter Idrettsforening
Bygget
Under bygging. Ferdig i 2024
Hva har vi bistått med
Grafisk design
Banedesign
Idrettsforeningen har en flerbrukshall midt i hjertet av Lambertseter. Her er også hyggelige park- og friområder. På disse områdene passer det fint med en kort og strategisk plassert diskgolfbane som kan samle familier og vennegjenger til hyggelig aktivitet.

Foreningene ønsket en kort og hyggelig bane primært for for rekruttering av nye medlemmer og for å introdusere nye spillere til sporten men kan også passe for etablerte spillere som vil trene på nærspillet sitt. Den skulle ha korte hull, men med varierte linjer og hindringer. 

Banen på Lambertseter har kurver i bakken, men de siste trimmingene av fairwayer linjer blir gjort våren 2024. Da kommer også skilter og banen åpner offisielt.

Dinbane har levert utstyr og grafisk design og vært med på banedesign. Banen ligger på et område med annen aktivitet, så vi har hatt fokus på sikkerheten. Det skal være mulig å lage en bane på et med med andre interesser så lenge man designer den med tanke på sikkerhet. 
Kart over diskgolfbanen på Lambertseter
Grow your business.
Today is the day to build the business of your dreams. Share your mission with the world — and blow your customers away.
Start Now