Klemetsrud Diskgolfbane
Hva
Oslos nyeste skogsbane med varierte linjer og mye høydeforskjell
Bygget
2022
Hva har vi bistått med
Grafisk design
Banedesign
Banebygging
Klemetsrud Diskgolfbane ble påbegynt i 2021. Klemetsrud IL hadde tilgang på et skogsområde rundt idrettsanlegget sitt og ønsket å benytte dette til økt aktivitet for sine medlemmer og nærmiljøet spesielt, men også for diskgolfmiljøet generelt. De hadde også ambisjoner om å bli en Norges Cup-bane på sikt. For å kunne bli det kreves  en viss standard på noen områder: Den må ha god lengde på de fleste hull. Den må ha en høyere vanskelighetsgrad enn gjennomsnittsbanen. Og så må den være velstelt, ha fullverdig merking og i tillegg ha en rekke sportslige og arrangementsmessige fasiliteter på plass. Området banen ligger ved er nærmest perfekt for større arrangementer. Her har man god plass til parkering, man har oppvarmingsområde og et klubbhus, garderober og mulighet for kiosk. I tillegg til fasilitetene, er også området banen ligger på meget flott. Her er massive bjørketrær, både åpne og trange fairways, og bekkefarer og fjellknauser å bryne seg på.

Dinbane har vært med fra starten og staket ut de fleste hullene sammen med et lite designteam. Vi har lagt sjela i at spillerne skal oppleve utfordrende kast, spennende linjer og en variert lay-out. Vi er også med å bygge banen, og ambisjonene fra gruppa er at den skal utvikles fra år til år og bli Oslos flotteste skogsbane og et naturlig reisemål for spillere fra hele landet, ikke bare lokalmiljøet. I tillegg ligger banen ikke langt fra Krokhol Disc Golf Course, som er relativt åpen, og vi ønsker at Klemetsrud Diskgolfbane skal bli et supplement til den.
Bilde av teeskiltet til hull 5 på Klemetsrud DiskgolfbaneBilde av teeskiltet til hull 9 på Klemetsrud DiskgolfbaneBilde av teeskiltet til hull 16 på Klemetsrud DiskgolfbaneBilde av hull 1 på Klemetsrud Diskgolfbane og logoen til Klemetsrud Grand Prix
Grow your business.
Today is the day to build the business of your dreams. Share your mission with the world — and blow your customers away.
Start Now