Røa Frisbeegolfbane
Hva
Variert bane for alle nivåer
Bygget
2020
Hva har vi bistått med
Grafisk design
Banedesign
Banebygging
Røa Frisbeegolfbane startet arbeidet på Voksenjordet i 2017 etter at Frogner Frisbeegolfbane ble lagt ned noen år tidligere. Målet var å bygge en spennende bane for alle nivåer på en side av byen som sårt trengte flere diskgolfanlegg. Det ble satt kurver i bakken tidlig, så de mest ivrige kunne spille i startfasen. 

Banen er bygget av Ekeberg Sendeplateklubb hvor Dinbane har hatt en sentral rolle i sluttfasen. Vi har bistått med banedesign, bygging av teepader, åpning av fairwayer, drenering, og kommunikasjon mot offentlige etater. Ja, og et ganske ambisiøst grafisk design på alle skilter på banen. Hele området, og kartene på hvert teeskilt, er tegnet i 3D, som gir deg bedre oversikt over høydeforskjeller og plassering av hindringer på hvert hull.
Bilde av teeskiltet til hull 1 på Røa FrisbeegolfbaneBilde av teeskiltet til hull 10 på Røa FrisbeegolfbaneBilde av teeskiltet til hull 16 på Røa Frisbeegolfbane3D-utsnitt av hull fra Røa FrisbeegolfbaneBilde fra Hull 4 på Røa Frisbeegolfbane
Grow your business.
Today is the day to build the business of your dreams. Share your mission with the world — and blow your customers away.
Start Now